Dabar naršo

Mes turime 1 svečią 

UAB „Kalvarijos komunalininkas“ vartotojų ir abonentų dėmesiui

   Visus vartotojus ir abonentus kviečiame susirūpinti turimais įsiskolinimais už UAB „Kalvarijos komunalininkas“ suteiktas paslaugas. Primename, kad vartotojai privalo kas mėnesį deklaruoti geriamojo vandens apskaitos prietaisų rodmenis ir apmokėti priskaičiuotą sumą už suvartotą vandenį. Nesant apskaitos prietaiso vartotojas už suvartotą vandens kiekį privalo apmokėti pagal UAB ,,Kalvarijos komunalininkas“ direktoriaus įsakymu patvirtintas geriamojo vandens suvartojimo normas.

   Primename, kad už suvartotą vandenį ir suteiktas nuotekų tvarkymo paslaugas, įskaitant pardavimo kainą, vartotojas turi sumokėti UAB „Kalvarijos komunalininkas“ iki kito mėnesio, einančio po ataskaitinio laikotarpio, paskutinės kalendorinės dienos.

   Informuojame, kad tinkamai ir laiku neatsiskaičius už suteiktas paslaugas, UAB „Kalvarijos komunalininkas“, vadovaudamasi Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka, kreipiasi į teismą dėl įsiskolinimo priteisimo ir į Antstolių kontorą dėl įsiskolinimo išieškojimo. Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso 6.210 str. (Palūkanos) ir Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso 6.37 str. (Palūkanos pagal prievoles) taip pat skaičiuojami 5 % palūkanų. Primename, kad prasidėjus įsiskolinimo išieškojimo procesui, kurį vykdo antstolio institucija, visas teismo (bylinėjimosi) bei antstolio darbo išlaidas, vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka, sumoka skolininkas. Taip pat informuojame, kad vartotojui neatsiskaičius už suteiktas paslaugas, UAB „Kalvarijos komunalininkas“ kreipsis į Antstolių kontorą ir skolų išieškojimo įmones dėl ikiteisminio skolų išieškojimo.

   Kviečiame visus vartotojus ir abonentus atsiskaityti už suteiktas paslaugas jiems labiausiai priimtinu atsiskaitymo būdu (bankas, paštas, UAB „Kalvarijos komunalininkas“ kasa ir kt.). Informacija apie įkainius, priskaičiuotą vandens kiekį, galimą skolos išsimokėjimo terminą, bei turimus įsiskolinimus teikiama UAB „Kalvarijos komunalininkas“ telefonu  8343 24261

   UAB „Kalvarijos komunalininkas“ teisininkės informacija

 
free pokerfree poker